SPOMINKI / MAKETE

Spominek je veliko več kot zgolj predmet na polici. Je spominska knjiga, ki nas venomer odsanja v nek kraj, čas, dogodek … Dober in inovativen spominek je zato nadvse redek. Zavod MEDITERANUM razvija izključno lastne kakovostne spominke. Vsi so tematski in etnološko zasnovani, povezani le z našim obalnim prostorom. Vsi spominki in aranžmaji gredo skozi strogo presojo preden pridejo do vas. Vsi so tudi opremljeni z večjezičnimi informacijami. Miza v vašem domu, restavraciji, hotelu, prireditvi … z našimi spominki ali aranžmaji zaživi drugače, z okusom po morju. Tudi vaši prijatelji, poslovni partnerji in bližnji se vas bodo z našimi spominki še dolgo spominjali.

 


Vabimo tudi vse, ki imajo dobre zamisli ali znajo izdelati spominke ali aranžmaje, in želijo sodelovati, naj nas pokličejo.

 

Prikazano je le nekaj od bogatega programa spominkov in aranžmajev. Pridite, zagotovo se bo našlo nekaj za vas!

NAROČILO

Za informacije in naročila spominkov smo vam na voljo na:

 

zavod@mediteranum.si

 

in na:

 

00386 40 729 555.

 
SOLINARSKO ORODJE

 

Kakovostne, ročno izdelane makete solinarskega orodja, od preprostih taperinov (solinskih natikačev) do kariole (solinske samokolnice). Lahko pa vam izdelamo kakršno koli maketo solinskega orodja ali česa drugega v katerem koli merilu, vse tja do solinarskih vetrnic.

 

Od 3 €


TARTINIJEV PORTRET

 

Razpoznaven portret našega slavnega violinista Giuseppeja Tartinija je lasersko izrezan iz lesene plošče. Višina portreta je 7 cm. Tartinija z njegovim podpisom si lahko omislite kot magnet ali kot stensko ali namizno sličico.

 

Od 3 €


MORSKI SPOMINKI

 

V muzeju »Čarobni svet školjk« lahko izbirate med mnogimi »morskimi« spominki. Tu lahko dobite tudi delček naše obale, bogate z lupinami raznovrstnih školjk in polžev, razglednice z motivi školjk in polžev, polže-magnete, morske zvezde, izbrane školjke in polže in še veliko, veliko drugega.

 

Od 2 €


LADIJSKE MAKETE

 

Zavod MEDITERANUM ima v svoji sredini tudi odlične poznavalce tradicionalnih plovil Jadrana in modelarje le-teh. Pisarna, razstava ali kateri koli drug prostor dobijo z našimi vrhunskimi ladijskimi maketami popolnoma drugačen pridih. Izdelujemo plovne, stolne in konstrukcijske makete. Po naših ali vaših načrtih.

 

Od 120 €


LASERSKO IZREZANA BATANA Z VESLI (KIT BRB/1)

 

Batana, ki jo lahko izdela vsakdo v zgolj nekaj urah! Inovativen etno spominek naše obale! Istočasno verodostojna maketa naše tradicionalne batane, spominek, ki izdelovalca in gledalca učinkovito pouči o tej izjemni dediščini, avtentično protokolarno in običajno darilo, okras za vsako pisarno in dom …

 

Maketa lasersko predrazrezane batane je v merilu 1:12.

 

Z »registracijo« ali izpisom logotipa na jadro postane ta batana unikatno darilo s posebno vrednostjo.

 

Tako kot v kitu, je maketo mogoče kupiti že narejeno. Po želji naročnika jo »registriramo« in opremimo jadro z logotipom oz. želenim sporočilom.

 

48 €


IZDELANA BATANA Z VESLI (dolžina 364 mm)

 

79 €


KIT BRB/2 ZA JADRO BATANE

 

29 €


IZDELANA BATANA Z VESLI IN JADROM (dolžina okoli 450 mm)

 

127 €